Fase 1 er afleveret og vores boligprojekt tager form på matriklen i NYE.

TÆKKER har udvalgt LOOP i samarbejde med Hune & Elkjær til at udvikle en del af den nye bydel NYE nord for Aarhus.
Teamet LOOP Architects og Hune & Elkjær er i selskab med otte af landets førende tegnestuer.

I en åben proces og gennem workshops med bl.a. BIG, AART, C. F. Møller, Cebra og Dorthe Mandrup har Hune & Elkjær sammen med LOOP Architects udviklet et koncept for en ny boligbebyggelse (65 boliger) med naturen i baghaven, byen i forhaven og vandet ved fordøren.
Alle boliger vil have en optimeret relation til vand og natur.For området som helhed skabes der bl.a grobund for et stærkt fællesskab, et varieret dyreliv og en stor biodiversitet. Projektet tegnes med en stærk miljøprofil og der forventes at starte lokalplanproces henmod efteråret.

Følg med i det spændende projekt her