‘nyt’ energimuseum i tange

Vi skal bruge, hvad der er, for at skabe, hvad der skal være, ved at transformere og sammenbinde.

Med afsæt i cirkulær økonomi og verdensmålene som styrepind tegner LOOP i samarbejde med Schønherr Landskabsarkitekter, MOE og Dansk Energi Management ’nyt’ energimuseum i Tange.

Museets hovedbygning fra 1994 bliver stående og det samme gør den gamle fabriksbygning fra Tjæreborg enge. Der udføres en gennemgribende, men strategisk transformation af de eksisterende bygninger – så det meste genbruges – selv vinduerne fra hovedbygningen vil få et fremtidigt liv som orangeri til museets café. Museets unikke placering i det naturskønne område ligger op til naturlige materialevalg der afspejler den smukke placering imellem skov og vand.

Vi glæder os til at arbejde videre med projektet.