DEMENSBOLIGER I ISLAND under opførelse

Hvordan tegner man demensboliger, der udgør inspirerende og trygge rammer for beboerne?

Hos LOOP har vi sammen med den Reykjavik-baserede tegnestue Urban Arkitektar designet en cirkulær, favnende bygning i to etager. Og nu begynder vi at kunne se gode konturer af det endelige byggeri, hvor håndværkernes lige nu færdiggør de sidste indvendige arbejder samt det beskyttede uderum – og hvor beboerne flytter ind i løbet af foråret. Interiøret udføres i genanvendelige materialer og uderummet er disponeret, så beboerne kan genkende aspekter fra deres eget liv. Alt sammen i byen Selfoss med udsigt til det imponerende fjeld Ingólfsfjall og floden Ölfusá, der er en af Islands største floder. 

Læs mere om det BREEAM excellent certificerede projekt på hjemmesiden her