Rejsegilde på RESSOURCECENTER VEJLE

Fantastisk at være med til at gøre affald til en ressource – og så fordelt over hele 17.000 m²!

Der har i dag været rejsegilde på Ressourcecenter Vejle. Et projekt der er med til at sikre Vejle som en foregangsby både i forhold til arkitektur, men også i forhold til ambitiøse, bæredygtige og langsigtede projekter, hvor den traditionelle losseplads i den grad udfordres!

Selve byggeriet indeholder produktionshaller, en "formidlingsbro", en ressourceskov samt administrationsbygning, mandskabsbygning, en række bygninger til udstilling og brugerværksted - rum til at arbejde med bl.a. upcycling af genbrugsmøbler. 

Når det kommende ressourcecenter åbner i 2023 integrerer det et mødested for formidling og undervisning om affald som en ressource. Hvor der arbejdes ambitiøst og bevidst med cirkulær økonomi, affaldshåndtering, genbrug, upcycling af materialer, cirkulære byggematerialer og DGNB Guld via en skarp bæredygtighedsledelse.

Tak til vores stærke team, der sikrer opførelsen af ressourcecentret: HM Entreprenør, Raunstrup, Ravn Arkitektur, Schønherr, Hundsbæk og Henriksen Rådgivende Ingeniører samt EKOLAB.

Læs mere om projektet her