Vi er prækvalificeret til ny genbrugspladsstruktur i Middelfart

Endnu en gang kan vi være med til at gøre affald til en ressource! Vi er netop blevet prækvalificeret til en ny og visionær genbrugspladsstruktur for Middelfart Kommune. Her skal både eksisterende genbrugspladser nytænkes, og en helt ny og fremtidssikret genbrugsstation tegnes. Visionen er klar: fokus skal være på affald som en ressource og på en cirkulær affaldsøkonomi, der sikrer, at kommunen øger genbrug og genanvendelse.

Vi glæder os meget til sammen med MOE A/S og Worldperfect at sikre både levende og engagerende genbrugsstationer, der understøtter en grøn, bæredygtig og cirkulær udvikling indenfor affaldsområdet – hvor det at bruge genbrugsstationen bliver en oplevelse i sig selv.

Hos LOOP har vi helt aktuelle erfaringer med at forvandle affald til ressourcer. Dels med den netop åbnede Ny genbrugsstation i Lisbjerg, dels med Ressourcecenter Vejle, der pt. er under opførelse.