LOOP udpeger to associerede partnere

Udnævnelsen af arkitekterne Susanne Kjær Adibi og Per Anhøj Kruse som associerede partnere styrker LOOP Architects ambition om hele tiden at være i bevægelse mod at bidrage til en grønnere og bedre verden via bygbar, æstetisk og bæredygtig arkitektur.

”Både Susanne og Per er meget stærke faglige såvel som menneskelige profiler, der sammen med tegnestuens øvrige team skal være med til at sikre, at vi hele tiden er i bevægelse og bliver bedre. Til glæde for vores projekter, vores bygherrer og for vores stærke sammenhold på tegnestuen”, fortæller partner og arkitekt Mette Nymann, der for ti år siden grundlagde LOOP Architects, og som forklarer, at hun og LOOP partner Morten Nymann ser frem til at Susanne og Per nu bliver en integreret del af tegnestuens ledelse.

Organisk strategi
LOOP Architects tæller i dag 16 personer, og tegnestuen oplever fortsat markant og øget interesse for netop deres vinkel på arkitekturen. Med udnævnelse af Susanne og Per styrker tegnestuen deres kontakt til samarbejdspartnere, kunder og bygherrer. Susanne (f. 1990) har været ansat hos LOOP siden hun i 2016 dimitterede fra Arkitektskolen Aarhus, imens Per (f. 1979) har arbejdet hos LOOP siden 2018. Han er oprindeligt uddannet fra Arkitektur og Design, Aalborg Universitet, har siden videreuddannet sig indenfor projektledelse, byggeøkonomi og bæredygtighedsledelse, og har desuden erfaring fra andre tegnestuer som SHL, Sleth og Ardess.

”Det var det høje arkitektoniske niveau i kombination med en stærk viden om og holdning til bæredygtighed, der i sin tid var afgørende for min ansættelse hos LOOP”, forklarer Per og fortsætter: ”Og jeg er kun blevet positivt bekræftet i hvordan tegnestuen har en indgroet tilgang til at lade grønne tanker gennemsyre alle vores projekter. Jeg ser frem til at være med til at gennemføre vores visioner om genbrug og genanvendelse – at skabe endnu flere cirkulære kredsløb i arkitekturen”, afslutter Per.

Susanne søgte på samme måde specifikt hos LOOP på grund af tegnestuens stærke ambitioner for at kombinere arkitektonisk kvalitet med en bæredygtig profil. ”Jeg valgte en både ambitiøs arbejdsplads og samtidig en tegnestue med hjertet på rette sted. LOOP er begge dele, og jeg glæder mig til fortsat at lave projekter, hvor den holistiske tilgang til arkitektur er gældende og hvor bygbarhed og bæredygtighed går hånd i hånd.  En nytænkende arkitektur, der samtidig husker den danske tradition for indlevet, stedsspecifik kvalitetsarkitektur”.

Med udnævnelse vil Susanne og Per få endnu mere ansvar og være med til at repræsentere LOOP i forbindelse med projekter og samarbejder. De skal være med til at sikre gode, bæredygtige LOOP projekter for vores ambitiøse bygherrer.