SAMSØ STRANDHOTEL // Grønt lys fra staten

Vi er arkitekter på Samsø Strandhotel fordi projektet har ramt os i hjertet. Med sin respekt for landskabet, stedets historie og sin ambition om at give helt særlige oplevelser til sine gæster. Kan du også genkende fornemmelsen af sand imellem tæerne, uendelige feriedage med badehotelstemning, havudsigt og gode middage?

Lige om lidt bliver det til virkelighed på Samsø, når den over 100 år gamle cementfabrik transformeres til et helt særligt og moderne badehotel. Et badehotel i træ, der samtidig genbruger dele af den eksisterende bygning og som nænsomt integreres i klitlandskabet.

Med tilladelse til anvendelsesændring i hus kan omdannelsen snart bliver virkelighed. Og vi glæder os! Læs mere om udviklingen af projektet her: samsostrandhotel.dk
Samsø Strandhotel er tegnet for Lasse Kronholm