NY LOOP BESTYRELSESFORMAND

“Jeg har arbejdet med æstetik og bæredygtighed gennem mange år, og synes det er fantastisk at møde dygtige og ambitiøse mennesker med samme passion og samme klare og tydelige samfundsambitioner.  Der er en anden skala i arkitektur end i design - men for mig er det udgangspunktet i ansvarlighed, der er vigtigt”. Sådan fortæller LOOPs nye bestyrelsesformand Jesper Panduro. 

Hos LOOP er vi nysgerrige efter at lære nyt og sikre, at vores vej, der følger et æstetisk, bygbart og bæredygtigt spor, hele tiden udfordres, finder omveje, nye veje, bedre veje. Derfor har det stor betydning for os, at vi har fået en ny bestyrelsesformand som vi kan lære af og som kan skubbe os ned ad nye og endnu ukendte stier.

Vi vil meget gerne byde velkommen til Jesper, der har en imponerende baggrund og et interessant mindset. Jesper har været hos designvirksomheden Skagerak siden 2001, hvor han startede som controller, blev økonomidirektør inden han i 2005 blev direktør og medejer. Siden 2010 var han hovedaktionær og arkitekt for udviklingen af Skagerak fra en dansk havemøbelproducent til en international designvirksomhed.  De sidste 10 år blev Skagerak drevet som et kollektiv ud fra en filosofi om “at give mere end vi tager”.  

Udover Jesper tæller bestyrelsen vores to LOOP partnere Mette Nymann og Morten Nymann samt erhvervspsykolog Asger Neumann.

Vi takker samtidig for mange år med masser af god sparring til vores afgående bestyrelsesformand Per Feldthaus.