LOOP indbudt til SDU Large Structure Production

Syddansk Universitet (SDU) er anerkendt på verdensplan for deres robotforskning. En forskning de har opbygget igennem de sidste 30 år initieret af et samarbejde med A. P. Møller-Mærsk via Lindø-værftet. Nu skal dette potentiale rykkes endnu videre med etablering af et nyt, såkaldt Large Structure Production center, hvor forskning og industri kan gøre brug af digitalisering med fokus på produktion af store konstruktioner til skibe, broer og vindmøller. Et center uden forbilleder hverken i Danmark eller internationalt, der skal understøtte Danmarks position som førende indenfor udvikling af store komponenter til f.eks. vindmølleindustrien.

A.P. Møller fonden har indbudt til konkurrencen, hvor LOOP skal konkurrere imod tre andre tegnestuer omkring designet af centret på den 9.000 m2 store byggegrund.

Projektområdet indgår som en del af udviklingsområde ved Odense Havn, Lindø.