2016-08-28-15-3_2-format

SEJLERHUSET – udeliv

Ved Nørresø i Viborg har vi, i samarbejde med Gustin, fået opført et nyt klubhus og bådhal til FDF Kredsene Viborg. Sejlerhuset ligger smukt bag sivene i den nordligste ende af søen. Materialet er træ. Sortmalet udvendigt og bearbejdet i forhold til rummene indenfor. Når de store bådporte åbnes, ses de rå trækonstruktioner indvendigt. På nordsiden af huset er taget belagt med sedum. Fra tagterrassen har man en smuk udsigt over søen og Viborgs to domkirketårne.

Vestgavl 1-100

TG2 — GRØNNE LEJLIGHEDER PÅ TRØJBORG

Som en forlængelse af lejlighedskomplekset Tømmergården på Trøjborg i Aarhus, har vi tegnet en ny række lejligheder, der tilpasser sig den eksisterende arkitektur. Området er kendt for sit store åbne parkmiljø, der fungerer som en grøn oase i de omgivende karréer. Dette har vi arbejdet med at inddrage ved at lade beplantning vokse op langs den hvide stålfacade. Men det er ikke kun omgivelserne, der er grønne. Med det nye byggeri ønsker vi at mindske vores aftryk på bymiljøet – bl.a. ved at sørge for, at overskudsvand går til toiletskyl og overskudsstrøm kan bruges til f.eks. at oplade elcykler. Facaden er opbygget med varierende dybder med indeliggende altaner, strækmetal og balustre, og fungerer som et blødt punktum til den eksisterende bygning

Untitled-0

NATIONALPARKCENTER THY

Det skrider frem på byggepladsen i Nørre Vorupør, hvor detaljerne og de varme materialer begynder at fuldende bygningen i klitten.

I vores arbejde med udviklingen af det nye formidlingscenter har vi haft fokus på at skabe et på samme tid ydmygt og synligt sted på tærsklen til Nationalpark Thy.

Det kræver robuste materialer at modstå områdets særegne natur, der er præget af det rå vesterhav. Derfor stedstøbes murene i beton, og vi har designet et beskyttende værn af stål.

To fantastiske materialer, der er med til at forstærke stedets identitet, og som kun bliver smukkere med tiden, når sandflugt, vind og vejr naturligt sætter sit præg.

Det samme gør sig gældende på de massive egetræsvinduer, der danner kig til Vesterhavet og ud i nationalparken.

Indendørs tager beklædningsdetaljerne i egetræ form, og de 11 meter lange Dinesen Douglas planker er klar til at blive lagt som gulv.