2021.04.27 Illustration_RS

arkitektur i natur – ly, læ og udsyn

LOOP præsenterer en række designs, der skal styrke de rekreative muligheder og understøtte endnu flere af de potentialer de naturskønne områder allerede gemmer på.  LOOP har udformet med en række forskellige funktioner som det traditionelle shelter til at sove i, men også overdækninger til eks. udeundervisning, fugletårne, udkigsteder og bålhuse – altså forskellige muligheder for ly og læ i naturen. Vi oplever også her stigende interesse for funktioner og elementer der understøtter det gode udeliv.

2016-08-28-15-3_2-format

SEJLERHUSET – udeliv

Ved Nørresø i Viborg har vi, i samarbejde med Gustin, fået opført et nyt klubhus og bådhal til FDF Kredsene Viborg. Sejlerhuset ligger smukt bag sivene i den nordligste ende af søen. Materialet er træ. Sortmalet udvendigt og bearbejdet i forhold til rummene indenfor. Når de store bådporte åbnes, ses de rå trækonstruktioner indvendigt. På nordsiden af huset er taget belagt med sedum. Fra tagterrassen har man en smuk udsigt over søen og Viborgs to domkirketårne.

20201021MB_Energimuseet Åen_Looparch_logo

‘nyt’ energimuseum i tange

Vi skal bruge, hvad der er, for at skabe, hvad der skal være, ved at transformere og sammenbinde.

Med afsæt i cirkulær økonomi og verdensmålene som styrepind tegner LOOP i samarbejde med Schønherr Landskabsarkitekter, MOE og Dansk Energi Management ’nyt’ energimuseum i Tange.

Museets hovedbygning fra 1994 bliver stående og det samme gør den gamle fabriksbygning fra Tjæreborg enge. Der udføres en gennemgribende, men strategisk transformation af de eksisterende bygninger – så det meste genbruges – selv vinduerne fra hovedbygningen vil få et fremtidigt liv som orangeri til museets café. Museets unikke placering i det naturskønne område ligger op til naturlige materialevalg der afspejler den smukke placering imellem skov og vand.

Vi glæder os til at arbejde videre med projektet.

8b600c506bdf5bccff9c4c6cca03b7cf395b3a7d

LOOP prækvalificeret

LOOP er prækvaliceret til konkurrencen om at tegne det nye Ressourcecenter i Vejle.

Projektet i Vejle skal udfordre danskernes tanker om affald og inspirere til øget genbrug.

Læs mere om det nye Ressourcecenter i Vejle her

IMG_9445

Forårsfoto fra Østboulevarden

Forårsbillede fra Østboulevarden, hvor den nye bygning møder den smukke gamle teglfacade.

LOOP infill
LOOP teglbyggerier
Ny facade møder gammel
LOOPs levedygtige byggerier

28

Marselisborg Alle

LOOP har netop modtaget byggetilladelsen til at opføre dette længe ventede projekt, med det ikoniske tag og fantastiske beliggenhed.I samarbejde med Tækker Rådgivende Ingeniører.