Vi tror på, at arkitekturen er en del af noget større. Af samfundet, af naturen, af kulturen. Derfor tager vi stilling fra start. Til stedet, til materialevalget, til funktionskravene og til hvordan arkitekturen understøtter og udfordrer den hverdag, der udleves i arkitekturen. Samtidig tegner vi for at forandre og forbedre. For at være med til at gøre verden bedre, grønnere og sundere.

ÆSTETISK, BYGBART OG BÆREDYGTIGT
Et LOOP projekt er funderet på et æstetisk, bygbart og bæredygtigt mindset. Vi tror på projektet, på stedet og på stemningen. Derfor går vi aldrig kun efter funktionen, men efter at sikre et både æstetisk, bygbart og bæredygtigt projekt. Et projekt, hvor hverdagen føles rigtig. Hvor stolthed, nærvær og genkendelighed klinger mellem væggene. Ved at kombinere brugen af lokale materialer, forenkle arkitekturen og sammensætte og tilsmage arkitektoniske motiver, sikrer vi en både velsmagende, balanceret, nærende og inspirerende arkitektur.

LOOP GLOBE
Hos LOOP Architects ser vi os selv som mere end arkitekter, vi er cirkulære stifindere, der motiverer til forandring. Bygger grønne broer imellem byggeri, bygherrer, samtlige rådgivere og de kommende brugere.
Tegnestuen blev etableret i 2012 for netop at motivere til bæredygtighed og recirkulation i arkitekturen. For os, starter og slutter vores projekter med at motivere til grønne tanker og designe bygbare, æstetiske og bæredygtige projekter.

For at sikre denne vision kredser vores arkitektoniske proces omkring denne globe af seks centrale elementer. Disse elementer udgør vores arkitektoniske verden. Som jorden kredser om solen, så kredser vores tilgang til arkitekturen omkring disse inspirerende elementer, der skaber sammenhænge og som gror ind i hinanden som en arkitektonisk organisme i balance.

Læs mere om LOOP Globe her

MATERIALER // NATUR // VAND // AFFALD // MENNESKER // TRANSFORMATION indgår som gensidigt afhængige elementer i vores arkitektur. Når vi designer har vi således fokus på samtlige aspekter, og på hvordan de kan være med til at understøtte en omstillingsparat byggebranche med høje ambitioner for bæredygtige løsninger.

Som en naturlig del af vores daglige arbejde med projekter har vi stærke profiler indenfor
DGNB // BREEAM // Cradle to Cradle // Bæredygtighedsledelse// Design for adskillelse // LCA/LCC // cirkulær økonomi/byggeri og strategi // Certificeret brandrådgiver // Dagslysberegninger // Reuse og upcycling/materiale genanvendelse

LOOP støtter Reduction Roadmap

CVR: 34081050
Bank: Andelskassen Merkur