Det eksisterende børnepsykiatriske hospital på Østre Skovvej gennemgår en transformation, revitalisering og energirenovering af de eksisterende bygninger. Udgangspunktet er at bevare så mange af de tilstedeværende kvaliteter i bygningerne, samt at rydde op i bygningsmassen, så der tilbage står et godt udgangspunkt for at løfte bygningerne fra institution til boliger. Der skabes et nyt og bedre flow i området og i bebyggelsen, ved at nedbryde enkelte bygningsdele og åbne mere op. De fremtidige familie-etageboliger vil qua denne unikke placering, blive en vigtig arkitektonisk medspiller i det områder, tæt på skov og strand.

Sted

Aarhus

Omfang

ca. 4500 m²

Status

Myndighedsbehandling

År

2018

LOOP Architects_Transformation_4LOOP Architects_Transformation_2
LOOP Architects_Transformation_3