The Loft

StedAarhusBygherreFakroOmfang300 m²TeamLOOP ArchitectsRolleArkitektStatusKonkurrenceÅr2014

Vores vision er et koncept for omdannelse og renovering af et gammel/eksisterende loft. I konceptet omdannes loftet til moderne kontorarealer. Et moderne kontormiljø med den rigtige mængde af dagslys omkring de åbne arbejdspladser, hvor vi også tager hånd om indeklimaet ved at skabe naturlig ventilation og integrere sunde og naturlige materialer/Cradle to Cradle certificerede.

Samtidig har vi designet et koncept, der kan bruges mange steder i eksisterende bygninger. Fakro vinduer, som er udskriver af konkurrencen, har produkter til forskellige løsninger – herunder både vinduer og energiproduktion. I vores koncept integrerer vi flere forskellige produkter fra Fakro.

I vores vision er det vigtigt, at vi skaber løsninger, der er både miljøvenlige, energibesparende/energiproducerende og bygbare inden for en rimelig økonomi – og først og fremmest et integrerbart koncept på andre loftsarealer.

Den nye taghave omfatter planter, et trædæk og stedet for energiproduktion til de nye kontorer. Det er designet, så det passer ind i konteksten – og samtidig viser, hvor nemt vi kan forvandle og redesigne vores flade tage – og skabe et rum for ude-liv for medarbejdere.