Villa Albert Naurs Vej

StedHøjbjerg, AarhusBygherrePrivatOmfang168 m²TeamLOOP Architects og Tækker Rådgivende IngeniørerRolleArkitektStatusFærdigrenoveretÅr2015PræmieringAarhus Kommunes Arkitekturpris 2015

Transformationen af 70’er villaen i Højbjerg ved Aarhus tager afsæt i ønsket om en gennemgribende energirenovering, en ydre transformation samt en komfortmæssig optimering. Forbedringen af indeklimaet er bl.a. sikret ved naturlig ventilation gennem det nye glasparti i taget. Glaspartiet gennemskærer huset og etablerer mere dagslys i den mørkeste del af huset.

Alle materialer er valgt ud fra et Cradle to Cradle mindset, og sammen med bygherren har LOOP udviklet projektet med trælister på både tag og facader. Konceptet kan udføres med enten zink, MOSA tiles eller grønne planter/danske biotoper på facader og tag.

Villaen er præmieret med Aarhus Kommunes Arkitekturpris