Villaen er placeret på en stærkt skrånende grund. Et terrænfald som husets forskudte niveauer optager, og som resulterer i karakterfulde rumligheder i interiøret.

Husets designet er enkelt og markerer sig samtidig i villakvarteret nord for Aarhus. Bl.a. med sin konsekvente brug af træ i facaderne i cedertræ. Her markerer cedertræets sig som slanke lodrette brædder, der ved vinduespartier øge bredden og derved giver dynamik til en ellers rolig facade.

Midt i huset er der placeret et introvert gårdrum, som fungerer som husets hjerte og fælles uderum. På taget etableres solceller til el-produktion.

Sted

Skødstrup, Aarhus

Bygherre

Privat

Omfang

220 m²

Team

LOOP Architects og Tækker Rådgivende Ingeniører

Status

Opført

År

2016

Rasmus-&-Co_3630
Rasmus-&-Co_3701
Rasmus-&-Co_3694
Rasmus-&-Co_3675
Fil-26-02-2016-05.56.29
6
5